Informatii despre livrare

Livrarea produselor


Produsele comandate de pe site-ul petfashion.ro pot fi livrate in orice oras din tara. La plasarea comenzii trebuie sa specificati adresa la care doriti sa vi se livreze produsele. Daca doriti, puteti alege o adresa de livrare diferita de adresa de facturare.


IMPORTANT: Termenul de livrare pentru comenzile prin curier rapid este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
Notificarile legate de integritatea sau continutul coletului trebuie facute in momentul livrarii. Aceste mentiuni se specifica pe AWB-ul coletului sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se mentioneaza refuzul primirii si refuzul platii coletului. Orice reclamatii ulterioare nu mai pot fi luate in considerare.


Costul livrarii


Costul transportului este suportat de catre cumparator si este calculat automat pe site-ul http://www.petfashion.ro in momentul plasarii comenzii.
Intrucat costul livrarii calculat in mod automat de catre site nu poate tine cont de variabilitatea conditiilor speciale ale firmelor de curierat, Petfashion isi rezerva dreptul de a anunta telefonic sau electronic clientii cu privire la eventuale modificari ale costului de transport. In cazul in care clientul nu poate fi contactat, Petfashion poate decide trecerea comenzii in starea “stand-by”, livrarea fiind amânată pana la primirea confirmarii.


Livrare gratuita


Livrarea este gratuita doar in cazul in care efectuati o comanda cu o valoare mai mare de 150 lei.