Termene si conditii

1. PREAMBUL


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului petfashion.ro se recomanda citirea completa a documentului.


S.C. Pets Accessories Trading SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare.


Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.


2. ELEMENTE DEFINITORII


Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.


Vanzator – societatea comerciala S.C. Pets Accessories Trading SRL, avand sediul social Str Prelungirea Ghencea Nr. 71, Bl. 1, Sc.1, Ap. 5, Bragadiru, Judet Ilfov, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/1710/2012, Cod Fiscal RO30335881.


Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.


Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.


Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.


3. DOCUMENTE CONTRACTUALE


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul petfashion.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.


Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:


 1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 3. Termeni si conditii


Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.


Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.


4. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI


a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;


b. Comunicarea cu magazinul online – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.


5. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA


Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.


6. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)


Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.


De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. Pets Accessories Trading SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.


In cazul in care prin continutul sau site-ul petfashion.ro incalca drepturi de proprietate intelectuala ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati la adresa  office@petfashion.ro pentru remedierea situatiei.


7. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE


Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.


Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.


Mesajele (e-mail-urile) petfashion.ro sunt transmise prin intermediul unui serviciu externalizat. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.


Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului petfashion.ro Pet Fashion  nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.


Cu privire la datele cu caracter personal:


Pet Fashion  prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor si altor documente legale impuse prin lege, rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu serviciile oferite de magazinul petfashion.ro si trimiterea de mesaje informative/campanii publicitare si de marketing direct.


Datele dumneavoastra sunt necesare emiterii de facturi sau documente (garantii, certificate de conformitate, etc) iar refuzul furnizarii acestora poate insemna imposibilitatea asigurarii serviciilor oferite de PET FASHION prin magazinul petfashion.ro


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre PET FASHION si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:


 • personale vizate (clientii petfashion.ro)
 • operatorului de newsletter in scopul trimiterii de campanii de informare / publicitate / marketing  sub clauza de confidentialitate si interdictia redistributiei acestora.


8. TERMENE PENALITATI


In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.


In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.


La plata prin transfer bancar vă rugăm să vă asiguraţi că aţi inclus numărul comenzii când introduceţi datele necesare pentru transferul bancar. In cazul in care acest lucru nu este posibil vă rugăm să ne contacta?i prin mijloacele puse la dispozitie pe situl petfashion.ro pentru a confirma efectuarea plă?ii.


Când utilizaţi un cupon vă rugăm să luaţi în considerare condiţiile specifice cum ar fi cantitatea minimă comandată, valabilitate etc. Puteţi utiliza un singur cupon sau o singură reducere per comandă. Toate cupoanele trebuie utilizate la momentul comenzii; rambursarea ulterioară sau substituirea cu numerar nu este posibilă. Revânzarea cuponului nu este permisă.


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


9. RISCURI SI RESPONSABILITATI


a. Livrare


Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul propriu de curierat pe raza localitatii Bucuresti si prin prin servicii externe de curierat si curierat rapid.


b. Transport – Ambalare


In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.


Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.


Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.


10. ACCEPTAREA CONTRACTULUI


Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile, exceptie facand situatia in care Pet Product se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator daca este cazul. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de petfashion.ro(S.C. Pets Accessories Trading SRL) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile.


11. GARANTII


Toate produsele comercializate de catre site-ul petfashion.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Orice produs livrat prin curierat sau Posta Română poate fi returnat conform legii in termen de 10 zile.


12. TRANSFERUL PROPRIETATII


Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.


13. RASPUNDERE


Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.


Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.


14. FORTA MAJORA


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA


Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


16. ALTE PREVEDERI


Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.


Accesul si utilizarea site-ului www.petfashion.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


Petfashion.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.


DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA


Petfashion.ro ofera acces liber la site-ul www.petfashion.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.


Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de petfashion.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu petfashion.ro.


Se precizeaza ca articolele postate pe petfashion.ro constituie in marea lor majoritate un pamflet si trebuie tratate ca atare. Exceptia o constituie articolele in care se specifica sursa informatiei si care sunt reale.


Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea petfashion.ro.


Petfashion.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (.link.-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. petfashion.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Petfashion.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.


Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de petfashion.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.


REGULI DE UTILIZARE:


Nu sunt permise:


 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua petfashion.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin flooding sau DOS.
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.


Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Petfashion.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.


ABSOLVIREA DE RASPUNDERE


Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:


 • Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Petfashion.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
 • Petfashion.ro nu ofera nici o garantie ca:
  • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
  • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
  • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
  • orice eroare de program va fi corectata.
 • Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
 • Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul petfashion.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.


LIMITAREA RASPUNDERII


Petfashion.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Petfashion.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:


 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul petfashion.ro;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.


Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de petfashion.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@petfashion.ro.


Sunt acceptate doar comenzi de pe teritoriul Romaniei.


Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. petfashion.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor


Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. petfashion.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.