Perne pentru caini

Perne pentru caini

Pet Fasion pune la dispozitia animalului dvs. de companie, pernele pentru caini de care acesta are atat de mare nevoie atat pentru confortul sau cat si pentru sanatatea sa. Pernele de caini pe care vi le oferim au un impact pozitiv asupra musculaturii cat si asupra articulatiilor cainelui dvs. De asemenea, produsele din aceasta categorie, sunt atat confortabile cat si rezistente in timp, indiferent de greutatea sau dimensiunea catelului dvs.,sunt usor de intretinut si cel mai important usor de acomodat. Astfel pentru comenzi de perne caini, cu aspect deosebit si modern, contactati-ne la numarul de telefon 0729585989 sau prin e-mail la adresa office@petfashion.ro, acolo unde reprezentantii magazinul de animale, va pot oferi detaliile de care aveti nevoie si va poate asista in procesul de comanda a unei perne de caini.

Afisare
Sortare

Pernuta BONE

Ofera-i prietenului tau necuvantator un somn linistit pe confortabila pernuta din plus, in forma de os. Pernă pentru câini foarte moale, în negru&n..

85,00 lei

Pernuta Micul Leopard

Maxim confort pentru prietenul tau patruped. Aceasta perna de bumbac este proiectata pentru catei de talie mica si medie! Dispunem de o singura mar..

60,00 lei