Bine aţi venit la Pet Fashion

Un magazin pet shop se caracterizeaza printr-o afacere ce are ca obiect de activitate, vanzarea de animale si de accesorii devenitde-a lungul timpului un serviciu extrem de popular si modern atat in modul online cat si fizic. Pet Fashion se limiteaza doar catre vanzarea de accesorii pentru animale, avand in portofoliul zgarzi, coliere, lese, genti de transport, cosuri si multe alte accesorii pentru animale. Nu in ultimul rand igiena animalelor dvs. poate fi intretinuta achizitionand produse de cea mai buna calitate, beneficiand de castroane, igiena dentara, perii si alte echipamente ce contribuie la sanatatea animalului dvs.

De ce magazinul de animale online Pet Fashion ?

Magazinul pet shop online, detine o vasta experienta in acest domeniu si din aceast motiv am invatat sa punem accent pe calitatea produselor si a serviciilor noastre, oferind clientilor nostrii o aprovizionare lunara cu cele mai noi produse si nu in ultimul rand o livrare rapida. Indiferent daca aveti caini sau pisici, detinem zeci de produse moderne care pot satisface pretentiile animalutului dvs. pe tot parcursul vietii. De asemenea nu ezitam sa va returnam banii sau sa va inlocuim produsul in situatia in care nu sunteti multumit de el.

Contactati magazinul pet shop online

Pentru informatii legat de accesoriile pentru caini sau pisici ne puteti contacta telefonic la numarul 0738 534 483. De asemenea magazinul pet shop online va este la dispozitie pentru comenzi, returnari si alte detalii in cadrul adresei de e-mail office@petfashion.ro.