Perie pentru caini

Perie pentru caini

O perie pentru caini are legatura cu ingrijirea cainelui dvs. si la intretinerea unei igiene corespunzatoare, dar este si un proces de infrumusetare si de imbunatatire a aspectului fizic. Astfel pentru intretinerea animalelor de companie si pentru cresterea bunastarii acestora unui caine trebuie sa ii fie acordate perioade zilnice sau saptamanale pentru curatarea parului. Durata de viata a acestor animale poate fi crescuta printr-o astfel de ingrijire zilnica si se aplica la toate categoriile de caini indiferent de rasa sau varsta. De aceea curatarea periodica cu ajutorul unei perii pentru caini poate oferi animalului dvs. sanatatea si confortul de care are atat de multa nevoie.

Avantajele utilizarii unei perii pentru caini

Problemele de piele reprezinta una dintre bolile cu care se confrunta o mare majoritate a cainilor iar eliminarea candidozei sau a zgarieturilor printr-o mentinere de igiena cu ajutorul unei perii pentru caini este recomandata. De asemenea trebuie sa va monitorizati animalul, urmarindu-l de zgarieturi, taieturi sau umflaturi cat si diferente semnificative de temperament, aceste simptome pot sugera aparitia unei boli.

O perie pentru caini mai are si rolul de a reduce infestarile cu paraziti precum purici sau capuse, oferindu-i catelului dvs. confortul, aspectul si sanatatea de care are nevoie iar astfel relatiile dintre dvs. si acesta pot creste considerabil. Echipa Pet Fashion va ofera solutii de igiena prin perie pentru caini de diverse modele si pentru toate tipurile de rase sau varsta. De aceea daca aveti nevoie de detalii suplimentare sau doriti sa inaintati o comanda, ne puteti contacta la numarul 0729585989 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail office@petfashion.ro.

Afisare
Sortare

Perie Clasic

Sigur și simplu de folosit: Peria pentru caini Classic  îndepărtează părul mort și substratul de blană excesiv fără a deteriora stratul supe..

15,00 lei

Perie Dubla Premium

Perie dubla Premium pentru catei, extrem de practica si de eficienta , utilizata pentru o intretinere eficienta a blanii catelului dvs...

25,00 lei

Perie Premium

Perie cu sistem de autocuratare dotata cu un maner de cauciuc, pentru o utilizare mai eficienta. Peria pentru caini are o dimensiune de 21x8 cm si con..

25,00 lei

Pieptene Premium

Greblă pentru descâlcit blana lungă; eliberează substratul de blană care apoi poate fi ușor periat. Un produs de calitate superioara si durabila ce po..

18,00 lei