Igiena dentara

Igiena dentara

Pet Fashion este la dispozitia dvs. cu sisteme de intretinere a igienei dentare a animalelor dvs., fie ca este vorba de caini sau pisici. Igiena dentara este unul dintre cei mai importanti factori ai cainilor spre exemplu, reprezentand cel mai frecvent diagnostic pe care un medic veterinar il ofera. Astfel pentru remedierea sau prevenirea bolilor de dinti, sau gingii, Pet Fashion va ofera solutii eficiente de ingrijire si intretinere a igienei dentare.

Oferind o intretinere corespunzatoare a dintilor animalului dvs. inca de la o varsta frageda, va elimina cauzele aparitiei anumitor boli, oferind astfel animalului dvs. o viata buna, ajutandu-l sa mestece normal macarea pe care i-o furnizati si sa fie lipsit de vizitele nedorite la medicul veterinar. Cea mai eficienta metoda de intretinere a igienei dentare a unui caine sau a unei pisici este o periere a dintilor regulata, ce se efectueaza atat cu paste de dinti speciale pentru caini si pisici cat si cu periute fabricate pentru acestia. Pet Fashion va ofera solutii si produse eficiente pentru ingijirea dintilor cainilor sau pisicilor, iar pentru comenzi sau informatii ne puteti scrie la adresa de e-mail office@pet-fashion.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul 0729585989.

Afisare
Sortare

Periuta dinti

Setul Periute de Dinti de la PetFashion ajuta ca igiena dentara a catelusului tau sa fie perfecta! Contine:  periuta de dinti pentru deget,&nb..

15,00 lei