Castroane si boluri

Castroane si boluri

Castroane si boluri animale

Rasfata-ti cainele sau pisicuta cu boluri sau castroane dedicate, realizate din materiale usor de curatat, rezistente, durabile, recomandate si testate de medici veterinari. Ofera-le aplicand o comanda din magazinul Pet Fashion boluri si accesorii pentru alimente realizate pentru diferite tipuri de mancaruri cu un aspect unic si modern. Reprezentantii magazinul de accesorii animale sunt la dispozitia dvs. cu informatii suplimentare legate de castroanele sau boluri pentru caini si pisici in cadrul numarului de telefon 0729585989 sau la adresa de e-mail office@petfashion.ro.

Afisare
Sortare

Bol Animal Print

Bol pentru caini si pisici antiderapant, fabricat din melamina, rezistent la zgarieturi si disponibil pe doua culori: alb si negru. Bolul pentru caini..

12,00 lei

Bol caine antiderapant

Bol pentru catei, antideranpant si dinsponibil pe doua culori: alb si gri. Produsul este fabricat din plastic dur, este rezistent, usor de intretinut ..

20,00 lei

Bol Caine Model Leopard

Castron pentru caini si pisici antiderapant model leopard, realizat din melamina, rezistent si modern. Aspectul bolului este unul deosebit, oferind un..

15,00 lei

Castron catei in forma de os

Un bol fabricat din plastic dur pentru cateii de toate varstele si dimensiunile, dispus cu doua compartimente pentu o sortare practica a hranei pentru..

12,00 lei