Genti transport

Genti transport

Pentru siguranta si confortul animalului dvs. o geanta de transport reprezinta cea mai buna alegere.Termenul general de transport animale cu ajutorul acestor produse face referire la genti, cutii sau custi portabile, ce sunt utilizate pentru transportarea in siguranta a pisicilor, cainilor sau a altor animalute. Exista o varietate de modele de genti pentru animale ce pune la dispozitia dvs. manere, o inchizatoare rezistenta si un material ce permite o respiratie corespunzatoare a animalului in interiorul acestor genti de transport, dar modelul ales de dvs. trebuie sa fie in coordonanta cu necesitatea si cu animalul pe care il doriti transportat.

Gentile sau cutiile pentru transportul animalelor se mai clasifica si in functie de transportul utilizat, spre exemplu exista bagaje pentru plimbari, pentru transportul cu avionul sau cu autoturismul iar alegerea optima a acestui model va poate furniza linistea, siguranta si intimitatea animalutului dvs. pe toata durata calatoriei. Un alt model destul de frecventat in ultimul timp in randul posesorilor de animale il reprezinta modelul tip rucsac, ce este utilizat pentru transportul de animale de mici dimensiuni, pentru drumuri mici, mergand pe jos.

Magazinul nostru de accesorii animale, ia in considerare o ventilatie optima a animalutului, datorita materialului din care este conceputa geanta, punem accent pe confort si siguranta, aceste principii reprezentand un aspect foarte important pe care il implementam in gentile sau cutiile de transport animale. Pentru detalii suplimentare, comenzi sau asistenta in alegerea produsului corespunzator, ne puteti contacta la numarul de telefon 0729585989 sau la adresa de e-mail office@petfashion.ro.

Afisare
Sortare

Geanta transport animale FASHION

Geanta transport pentru caini si pisici Fashion este foarte practica si usor de curatat. Culoare: maro Material: microfibra Doua buzunare lat..

190,00 lei

Geanta transport Casual

Geanta transport pentru caini si pisici Casual are bareta pentru umar si un buzunar extern. Foarte practica atat pentru stapan cat si pentru animal da..

165,00 lei

Geanta transport Leather

Geanta de transport pentru caini si pisici Leather este conceputa cu deschidere pe lateral pentru aerisirea catelului, prevazuta cu fermoar pentru inc..

185,00 lei

Geanta transport LUXURY

Geanta transport pentru caini si pisici Luxury este foarte practica atat pentru stapan cat si pentru animal datorita vizibilitatii. Are bareta pentru ..

195,00 lei

Geanta transport SPORT

Geanta trasnport pentru caini si pisici Sport de la PetFashion este o geanta portabila pentru transportul cainilor de dimensiuni mici sau medii. Este ..

260,00 lei