Lese retractabile

Lese retractabile

Lese retractabile

Daca sunteti in cautarea de lese retractabile pentru caini, atunci ati ajuns la locul potrivit. Pet Fashion va ofera diferite modele de lese retractabile la preturi competitive si de calitate superioara. Produsele noastre ofera un design unic si personal, sunt concepute atat din nilon, din plastic rezistent si din cauciuc pentru a spori confortul. De asemenea lesele retractabile pentru catei pot fi actionate printr-o simpla apasare de buton, fiind extrem de practice.

Avantajele unei lese retractabile pentru caini

In primul rand o lesa retractabila ii ofera animalului dvs de companie o senzatie de libertate iar acest lucru depinde de produsul achizitionat, deoarece exista astfel de modele care au o lungime de la 10 pana la 30 m. De asemenea daca nu aveti siguranta acestuia atunci cand iesiti la plimbare, o lesa retractabila va poate oferi aceasta stabilitate, poate preveni accidentele de masina sau diferite probleme.

Totodata datorita sistemului de siguranta si de franare pe care il ofera aceste modele, puteti avea controlul dorit asupra animalului dvs. doar la o apasare de buton. De asemenea trebuie sa cunoasteti faptul ca un astfel de produs nu impiedica cainii sa smuceasca sau sa va traga dupa el. Sunt multe ipostaze in care se poate observa cum cainele merge la 20 de m in fata stapanului atunci cand acesta il scoate la plimbare, asta pentru ca o lesa retractabila este conceputa pentru animalele care sunt sub control si cu un comportament calm.

Comenzi lese retractabile caini

Concluzia este ca aceste modele pot fi alegerea cea mai eficienta pentru persoanele cu experienta si care au un animalut bine dresat si va poate oferi multe avantaje pentru siguranta dvs. si a cainelui dvs. Astfel pentru comenzi sau informatii legat de lese retractabile, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@petfashion.ro sau la numarul de telefon 0729585989.

Afisare
Sortare

Lesa Diamond

Lesă retractablă pe banda ideala pentru a oferi plimbari plăcute catelusului tau. Are formă ergonomică și mâner roz, pentru câini de talie mare de pân..

50,00 lei

Lesa Glamour

Lesa retractabila pentru caini Glamour este foarte practica si rezistenta.Pentru acest model de lesa retractabila avem pe stoc doar pe culoarea a..

75,00 lei

Lesa retractabila caine Clasic

Lesa retractabila pentru caini Classic   permite cainelui sa se miste liber oferindu-i confort si siguranta. In acelasi timp, mecanismu..

50,00 lei

Lesa retractabila caine UK

Lesă retractabilă cu fir rezistent pentru plimbari plăcute. Are formă ergonomică , pentru câini de talie mica-medie de pana la 20Kg.   ..

45,00 lei

Lesa retractabila Clasic2

Lesa retractabila pentru caini Clasic2 tip coardă, potrivită pentru câini de talie mica-medie-mare . Ofera confort si siguranta cainelui tau! ..

50,00 lei