Hamuri caini

Hamuri caini

Hamuri

Hamurile pentru animale reprezinta un produs care devine din ce in ce mai folosit in randul stapanilor de animale si sunt utilizate in schimbul zgarzilor, fiind mai practice si mai sigure. De multe ori hamurile sunt accesorizate cu sisteme de prindere asemenea zgarzilor si sunt atasate animalelor de-a lungul trunghiului si in anumite cazuri si de bratele animalutului pentru a oferi o protectie suplimentara. Un asemenea sistem este preferatul multor persoane deoarece impiedica sufocarea cat si pierderea controlului asupra animalelor. Zgarzile spre exemplu pot fi de multe lasate in urma de catre caini sau pisici daca sunt slab prinse.

Categorii de hamuri

Majoritatea animalelor de companie care poarta hamuri sunt cainii, motiv pentru care si magazinul nostru de accesorii animale va pune la dispozitie hamuri pentru caini. Acest concept a dus de-a lungul timpul la schimbarea mentalitatii posesorilor de animale, spre exemplu hainele de animale sunt astazi realizate cu un spatiu lipsa in partea superioara pentru a permite purtarea unui ham pe dedesubtul hainelor unui caine. Totodata aceste modele au devenit extrem de populare in randul persoanelor ce au ca prieten un catel de mici dimensiuni pentru care au fost realizate hainute de caini ce sunt dotate cu aceste sisteme captusite direct de haine.

In ceea ce priveste hamurile de caini, acestea reprezinta un echipament de stapanire, protejare si control, fiind disponibile sub diferite modele si materiale. Dar aceste modele nu sunt purtate doar de animalele de companie, fiind atribuite si cainilor antrenati special pentru a deplasa persoanele cu handicap sau pentru a trage diferite obiecte precum sanii sau alimente.

Comenzi hamuri caini

Pentru asistenta in alegerea unui ham pentru caine, puteti intra in legatura cu echipa Pet Fashion, la numarul de telefon 0729585989, unde un operator va va asista in alegerea modelului dorit. Totodata pentru informatii legat de transport, plati si alte detalii ne mai puteti scrie la adresa de e-mail office@petfashion.ro.

Afisare
Sortare

Ham Pet Fashion

Oferai catelusului tau confort si siguranta cumparandu-i Hamul pentru caini PetFashion! O singura  dimensiune:24 × 30-36 cm Culori dis..

40,00 lei

Ham Pet Star

Hamul Pet Star este un succes real. Acesta este confecționat dintr-un material de calitate si rezistent. Hamul este foarte usor de utilizat. Se i..

40,00 lei